IJzersterke verbinding voor Hollandia Fastners & Forgings

27 feb 2017

Vast-Mobiel Integratie zorgt voor optimale dekking in staalfabriek en voorkomt hoge investeringskosten

IJzersterke verbinding voor Hollandia Fastners & Forgings

Van oudsher is Hollandia Fasteners & Forgings producent van bouten en moeren. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van standaard- en klantspecifieke bevestigingsproducten. Denk hierbij aan stekeinden, ankerproducten en de bekende moeren en bouten.

Het bedrijf produceert deze bevestigingsproducten in hun eigen fabriek. De bereikbaarheid in deze fabriek bracht in het verleden hoge kosten met zich mee. Dure DECT zenders en onderhoud op een verouderde telefooncentrale worden bespaard doormiddel van de VAST-MOBIEL interatie (VAMO) van Telfort Zakelijk.

VAMO is de afkorting voor Vast op Mobiel. De nieuwste technologie die het vast bellen zoals op kantoor vanaf de mobiele telefoon mogelijk maakt. Medewerkers hebben vanaf nu nog maar één Smartphone waardoor zij zowel intern, mobiel en op het vaste nummer bereikbaar zijn. Een gesprek intern doorverbinden en uitbellen met een vast nummer. Daarnaast is de bereikbaarheid buiten kantooruren nu ook goed geregeld omdat er zelf een keuze gemaakt kan worden voor uitbellen met het vaste of mobiele nummer. Buiten werktijden valt het vaste nummer gewoon onder de telefooncentrale en dus zal je geen zakelijke gesprekken meer ontvangen. De mobiele telefoon is een volwaardig onderdeel geworden van de telefooncentrale. 

Naast deze oplossing ervaart Hollandia Fasteners & Forgings het gemak van de Hosted Telefooncentrale. Vaste routeringen en belgroepen zijn samen met de klant opgesteld wat veel tijd zal opleveren in de dagelijkse operatie. Door deze VAMO Integratie en Hosted telefooncentrale van Telfort Zakelijk kunnen zij vertrouwen op de techniek zonder irritaties wat het werken prettiger maakt. Het advies en de implemmentatie van Braintel zorgde voor een soepele gang van zaken op de dag van overgang.

Hollandia Fastners & Forgings is klaar voor de toekomst en dit alles met een ijzersterke verbinding.

Wouter van Eerdenburg

Wouter van Eerdenburg


Als project coordinator houdt hij alle ballen in de lucht en is verantwoordelijk voor het operationele succes bij onze klanten

4 sep 2017
Het klantverhaal van Sercom Regeltechniek

Het klantverhaal van Sercom Regeltechniek

Het team van Sercom werkt net als Braintel aan digitaliseringsvraagstukken, ieder in hun een eigen vakgebied. Deze mooie overeenkomst was het uitgangspunt van het project: Integratie hosted telefonie van Telfort Zakelijk.

- Marie-José van Laere

29 mei 2017
Roam like Home

Roam like Home

De nieuwe roamingwet treedt vanaf 15 juni aanstaande in werking. Helemaal grenzeloos en zonder regels is het niet.

- Marcel van der Neut

10 mei 2016
Innovatie en Proactieve houding fundament voor volledige samenwerking

Innovatie en Proactieve houding fundament voor volledige samenwerking

Telefonie en ICT Infra toekomst bestendig bij het Katwijkse bedrijf Haasnoot Vis

- Marcel van der Neut