Samenwerken zorgt voor succes!

Hedendaagse technologie stelt je in staat om efficiënter te werken, bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en medewerkers productiever te laten zijn. Als onafhankelijk adviseur werken wij samen met onze opdrachtgevers en partners aan slimme Telecom & IT oplossingen

Denkers, doeners, creatieven en techneuten leveren spraakmakende resultaten op.

Braintel was tot 1 januari 2016 bekend onder de naam Televantage. Al meer dan 15 jaar ontzorgen wij in zakelijke telefonie. Bij braintel werken gedreven vakidioten die gespecialiseerd zijn in zakelijke telefonie & ICT. Het vertalen van complexe telecom en IT materie naar begrijpelijke taal is ons passie. Het integreren van vernieuwende communicatiemiddelen in een bedrijf is ons vakmanschap. Het contact met onze opdrachtgevers ervaren wij als net-werken. 

Door onze zelfsturende organisatie, zonder managers staan we allemaal direct in contact met de opdrachtgever, wat het behalen van doelstellingen versnelt, en de betrokkenheid bevordert. Door deze betrokkenheid bieden we een persoonlijke samenwerking en bouwen we aan een langdurige relatie met onze opdrachtgever.

Bij Braintel maken we onderscheid in Denkwerkers & Spraakmakers. De denkwerkers kennen zowel de opdrachtgever in persoon als de organisatiestructuur en beheersen allemaal hun eigen specialisme als het gaat om markt & productkennis. Of het nu gaat om het uitdenken van slimme telefonie oplossingen of de totale ontzorging door onze spraakmakende service. De spraakmakers van Braintel zijn heer & meester in de techniek waardoor de oplossing vakkundig word geimplemmenteerd en hoogwaardige support geleverd word aan onze opdrachtgevers.