Voip telefonie 

Door een VoiP telefooncentrale is de bereikbaarheid van een organisatie altijd up to date, zijn vernieuwende communicatiemiddelen nu en in de toekomst makkelijk te integreren en kunnen werknemers efficiënter gaan werken.
VoiP telefonie in de cloud of in eigen beheer

VoiP telefonie in de cloud  

De nieuwste en inmiddels zeer betrouwbare manier van zakelijk telefoneren is via de Cloud. Bij telefoneren via de cloud, maak je gebruik van een hosted telefooncentrale. Deze brengt niet alleen fysieke voordelen met zich mee maar ook financieel. Hosted telefonie is flexibel in tal van opzichten. Wanneer het aantal medewerkers verandert, dan verandert de telefooncentrale mee. Een telefooncentrale op locatie is niet meer nodig en het biedt extra opties zoals chatservice en vast-mobiel integratie. 

Wij zijn gecertificeerd partner en installateur van oa: Hosted telefonie van Telfort Zakelijk en Cloud & Clear van T-Mobile. 

Voordelen van ip-telefonie in de cloud:

  • Flexibiliteit & klaar voor de toekomst
  • Geen grote investeringen
  • Stabiele service en onderhoud
  • Kosten transparant en voorspelbaar

VoiP telefonie op huidige infrastructuur

De termen IP-telefonie, Voice over IP of VoIP staan voor bellen over internet of een ander IP-netwerk. Door de samenvoeging van zowel spraak als data via één netwerk is er nog maar één infrastructuur benodigd. 3CX is een software-gebaseerde, ip-telefooncentrale die geïntegreerd wordt binnen de huidige infrastructuur en volledige Unified communications functionaliteiten biedt.

Als 3CX gecertificeerd partner zijn wij in staat zowel de architect als de installateur van deze telecomoplossing te zijn

Voordelen van VoiP telefonie op huidige infrastructuur

  • Uitgebreide mogelijkheden zoals bijvoorbeeld rapportage, hotel en callcenter functionaliteiten
  • Administratieve vrijheid voor overkoepelende organen
  • Unified communications d.m.v. video conference of chat functies
  • Onbeperkte auto-attendant / digitale receptionist

Internet verbindingen 

Telefoneren over internet (SIP Protocol) begint bij een stabiele en betrouwbare internetverbinding. Wij helpen jou bij het maken van de juiste keuze voor online-verbindingen. Bandbreedte, snelheid, beveiliging en betrouwbaarheid zijn bepalend of de verbinding voldoet aan de eisen van de organisatie. 

Naast advies ontzorgen wij je in het leverproces en zijn we stand-by tijdens de oplevering. Het veilig verbinden van meerdere vestigingen, thuiswerkers en mobiele gebruikers hoort hier ook bij. Onze partners bieden nagenoeg alle verbindingsmogelijkheden zoals; kabel, DSL, mobiel internet en glasvezel. 

VoiP Support

Het team van spraakmakers zit op werkdagen voor je klaar om alle vraagstukken te beantwoorden en complexe situaties op te lossen. Ondanks dat VoiP telefonie erg gebruiksvriendelijk is, zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom leveren wij ontzorgende support en ben je optimaal bereikbaar! 

De spraakmakers zijn niet alleen experts op het gebied van IP telefonie maar zijn vakkundige systeem- en netwerkengineers waardoor ze in staat zijn, de meest complexe vraagstukken op te lossen. Daarnaast denken ze met je mee en bieden ze nieuwe inzichten zodat je zonder irritaties kan werken en optimaal gebruik maakt van de telefooncentale.