Mobiele telefonie

Naadloos stemmen we de juiste abonnementsvormen af op de organisatie, we maken grondige factuur analyses, leveren volledige ontzorging en zorgen dat de smartphone ook slim gebruikt wordt.
Mobiele abonnementen volledig afgestemd op het bedrijf en ontzorgende service

Mobiel werken

Inmiddels heeft ieder bedrijf in het hedendaagse zakenleven behoefte aan mobiel werken. Altijd en overal bereikbaar zijn is inmiddels geen wens meer maar een primaire behoefte waardoor medewerkers apparaat-onafhankelijke toegang tot applicaties, kantooromgeving en data krijgen. 

Door onze specialistische productkennis zijn wij in staat de juiste dienstverlening en middelen van onze partners KPN, T-Mobile, Vodafone en Telfort zakelijk te integreren waardoor medewerkers zorgenloos mobiel kunnen werken. 

Altijd de beste deal

Geheel onafhankelijk en doelgericht nemen wij de rol van de inkoper over en werken we naar optimale tevredenheid voor onze opdrachtgevers. Wij maken complexe zaken begrijpelijk, leveren volledig afgestemd maatwerk, doen grondige analyses, delen onze kennis en bezorgen uiteindelijk de beste deal.

Omdat wij persoonlijk en direct benaderbaar zijn voor onze opdrachtgevers verlangen wij ook op deze manier te kunnen samenwerken onze partners. Deze kernwaarden resulteren in een samenwerking met de netwerken: KPN, Vodafone, T-Mobile en Telfort Zakelijk waardoor onze opdrachtgevers direct profiteren van een spraakmakende service en dienstverlening.

Ontzorgende support & beheer

Juist het anticiperen op ontwikkelingen binnen de contracttermijn is bepalend voor het "beleven" van de dienstverlening. Op deze manier creëeren wij toegevoegde waarde en bouwen we aan een langdurige relatie. Kennis en ervaring zetten we in om complexe materies te vertalen naar simpele taal, snelle service te bieden en slimme oplossingen aan te dragen. 

Voordelen van ontzorging binnen contracttermijn: 

  • Tussentijdse verbruiksanalyse
  • Advies en toepassen van voordeelbundels
  • Simwissels
  • Contractovernames
  • Advies effectief inzetten mobiele applicaties 
  • Oplossingsgerichte houding bij veranderingen 
  • Grondige tussentijdse factuurcontrole

Mobiele telefoons, smartphones & tablets

Een telefoon is nooit gratis geweest bij een abonnement. Dit heeft altijd verweven gezeten in de maandelijkse "hoge" abonnementskosten. Wij houden van transparantie, hierdoor weet je precies welke prijs er wordt betaald en wat de waarde is van wat je krijgt. 

Wij vinden het ouderwets om een duur betaalde Smartpone of tablet in te zetten wanneer deze niet voor minsten 80% in functionaliteiten word gebruikt. Daag ons uit en laat het uitzoekwerk over aan ons. Door het delen van onze kennis maken we je graag slimmer! Of besteed installatiewerkzaamheden uit aan ons waardoor het voor jou simpel blijft. Al onze vakidioten zijn specialist in gebruik van de drie gerenomeerde software systemen.

  •  iOS van Apple,
  • Android van Google
  • Windows Phone van Microsoft.